Onze Troeven

Hoe het begon...

Zaakvoerder Filip Van Herreweghe uit Melle is reeds 20 jaar zelfstandig schilder, maar zijn liefde voor het vak gaat nog veel langer terug. Meer dan 33 jaar geleden begon Filip zijn loopbaan bij de gekende Gentse (kunst)schilder Pierre Scheynkels. De werkzaamheden waren zeer veelzijdig en omvatten onder meer het restaureren van stadsgebouwen, het hanteren van oude patineertechnieken en het bevestigen van moluren, ornamenten en bladgoud. Pierre was veel meer dan zomaar een baas: hij was in de eerste plaats een leermeester die erg veeleisend was en de lat zeer hoog durfde te leggen.

Elke creatie is uniek. Voor aanvang van een project wordt niet zomaar over een nacht ijs gegaan. Wij hechten enorm veel belang aan interactie en het toepassen van de juiste techniek die zorgt voor het creëren van de gewenste sfeer. Pas na het uitwerken van een voorbeeld starten we met de eigenlijke schilderwerken. Ook tijdens de uitvoering worden kleuren en technieken nog voortdurend geëvalueerd, aangepast en bijgestuurd.

De drie belangrijkste troeven van Van Herreweghe BVBA:
  • Schilderwerk van topkwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Voor ons is schilderen nog een heuse ambacht: het mengen van kleuren gebeurt steevast handmatig. Op die manier zoeken we de perfect combinatie voor uw interieur.
  • De bekwaamheid om veelzijdige technieken net zó aan te wenden dat ze de gewenste sfeer oproepen. Wij werken telkens vanuit een uniek basisontwerp, wat maakt dat onze realisaties nooit hetzelfde zijn.