AVG

Informatie aangeleverd volgens: Verordering (EU) 2016/679 (AVG)

Van Herreweghe Filip BVBA
Geraardsbergsesteenweg 12
9090 Melle

Vertegenwoordigd door:

Filip Van Herreweghe

Contakt gegevens:

Telefon: +32 (0) 9 252 40 34
Telefax: +32 (0) 9 252 40 34
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geregistreerd:

Inschrijving in het Handelsregister. 
RPR: Gent
Registratienummer: 453726309
BTW nummer: BE453.726.309

Beroepstitel

Functie: Schilder
Gerecht: Gent
Verleend door: België
Registratienummer: 453 726 309 06.11.11

Informatie over beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Naam en Plaats van de verzekeraar:
Fedea
Van Eycklei 14
2018 Antwerpen

Geldigheidsgebied: België

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS):
https://ec.Europa.eu/consumers/ODR 
Hieronder vindt u onze e-mail in de Colofon/wettelijke aankondiging.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze website volgens de verordering (EU) 2016/679 (AVG), als dienstverleners zijn wij niet verplicht om permanent toezicht te houden op ingediende of opgeslagen informatie of om te zoeken naar bewijzen die duiden op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om de informatie te verwijderen of te blokkeren van het gebruik van informatie blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke schending van het recht. Illegale inhoud zal onmiddellijk op het moment dat we kennis ervan krijgen worden verwijderd.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe derde websites. Wij hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen we die inhoud niet garanderen. Providers of beheerders van de gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gekoppelde websites zijn geverifieerd voor mogelijke schendingen van het recht ten tijde van de oprichting van de link. Illegale inhoud was niet gedetecteerd op het moment van de koppeling. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte websites wordt niet opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er van een schending van het recht sprake is. Illegale schakels zullen onmiddellijk op het moment dat we kennis ervan krijgen worden verwijderd.

Copyright

De inhoud gemaakt door de site exploitanten op deze pagina's is onderworpen aan het auteursrecht. De reproductie, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, zijn de copyright rechten gerespecteerd van de derde partij, in het bijzonder. Als u zich bewust zou zijn van een schending van het auteursrecht, vragen wij u om een bericht te sturen. Wanneer u zich bewust bent van schendingen, gelieve ons te contacteren. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.

erecht24 siegel impressum blau

Privacy beleid

1. Privacy in één oogopslag

Algemene informatie

De volgende opmerkingen geven een eenvoudig overzicht over wat er met uw persoonlijke gegevens gebeurt wanneer u onze website bezoekt. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee u kunt worden geïdentificeerd. Gedetailleerde informatie over het onderwerp van de bescherming van de persoonsgegevens, verwijzen naar onze privacy policy, deze tekst hieronder.

Verzamelen van de gegevens op onze website

Wie is verantwoordelijk voor het verzamelen van de gegevens op deze website?

Gegevens worden op deze website verwerkt door de exploitant van de website. Voor contactinformatie, raadpleegt u de link onderaan deze website.

Hoe verzamelen wij uw gegevens?

De gegevens zijn verzameld met het geen u ons meedeelt. Dit kunnen bijvoorbeeld de gegevens, die u typt in een contactformulier.

Andere gegevens worden automatisch verzameld wanneer u de website bezoekt. Dit zijn voornamelijk technische gegevens (bijvoorbeeld browser, besturingssysteem of tijd van de oproep van de pagina). Het verzamelen van deze gegevens vindt automatisch plaats zodra u onze website bezoekt.

Wat doen wij met uw gegevens?

Een gedeelte van de gegevens is verzameld zodat foutvrij implementatie van de site kan gegarandeerd worden. Andere gegevens kunnen worden gebruikt voor het analyseren van het gedrag van de gebruikers.

Welke rechten heeft u over uw gegevens?

U hebt altijd het recht informatie over uw opgeslagen gegevens, de oorsprong, de ontvangers en het doel van haar collectie kosteloos op te vragen. U hebt ook het recht te verzoeken dat deze worden gecorrigeerd, geblokkeerd of verwijderd. U kunt ons contacteren op elk gewenst moment met behulp van het adres gegeven in de wettelijke bepalingen, ook als u verdere vragen over de kwestie van privacy en gegevensbescherming hebt. U kunt ook, uiteraard, een klacht indienen bij de bevoegde regelgevende instanties.

Analysetools en tools van derden

Wanneer u onze website bezoekt, kunnen statistische analyses worden gemaakt van uw surfgedrag. Dit gebeurt voornamelijk door gebruik te maken van cookies en analytics. De analyse van uw surfgedrag is meestal anoniem, dat wil zeggen dat wij u niet kunnen identificeren door deze gegevens. U kunt bezwaar maken tegen deze analyse of voorkomen door bepaalde hulpprogramma's niet te gebruiken. Gedetailleerde informatie kan worden gevonden in het volgende privacy-beleid.

U kunt bezwaar maken tegen deze analyse. Wij zullen u hieronder informeren over hoe dit te doen.

2. Algemene informatie en verplichte informatie

Gegevensbescherming

De exploitanten van deze site nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer ernstig. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en volgens de wetgeving inzake gegevensbescherming en dit privacy beleid.

Als u deze website gebruikt, worden diverse persoonlijke gegevens verzameld. Persoonlijke gegevens zijn gegevens die u persoonlijk kunnen identificeren.. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke informatie wij verzamelen en wat wij ermee doen. Er wordt ook uitgelegd hoe en met welk doel dit gebeurt.

Wij wijzen erop dat overdracht van gegevens op het Internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) beveiligingsleemten kan vertonen. Een volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.

Opmerking als u dat wil, kan u de verantwoordelijke instantie contacteren

De verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens op deze website is:

Van Herreweghe Filip BVBA
Geraardsbergsesteenweg 12
9090 Melle
België

Telefoon: + 32 (0) 9 252 40 34
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De verantwoordelijke instantie is de natuurlijke persoon of rechtspersoon die de doeleinden en de middelen voor de verwerking van persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld namen, e-mailadressen, etc.) alleen of samen met anderen bepaalt.

Intrekking van uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens

Vele gegevensverwerkingen zijn alleen mogelijk met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw toestemming te alle tijde met toekomstige ingang intrekken. Een informele e-mail met dit verzoek volstaat. De gegevens die worden verwerkt voordat we uw aanvraag ontvangen mogen nog steeds legaal worden verwerkt.

Recht van beroep bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit

In geval van schendingen van de persoonlijke levenssfeer, geld een recht van beroep bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Bevoegde toezichthoudende autoriteit op privacykwesties is het land waarin ons bedrijf zijn hoofdkwartier heeft. Voor een lijst van de toezichthouder voor gegevensbescherming, alsmede hun contact informatie verwijzen we naar de volgende link: https://www.belgium.be/nl/justitie/privacy/bescherming_persoonsgegevens

Wet inzake gegevens draagbaarheid

U hebt het recht de gegevens die wij verwerken automatisch op basis van uw toestemming of uitvoering van een overeenkomst zelf of aan een derde partij in een standaard, machine-leesbare indeling te overhandigen. Wenst u de directe overdracht van gegevens naar een andere verantwoordelijke persoon, is dit alleen mogelijk voor zover het technisch haalbaar is.

SSL of TLS-codering

Deze site maakt gebruik van een SSL of TLS-codering om veiligheidsredenen en ter bescherming van de overdracht van gevoelige inhoud, zoals bijvoorbeeld, bestellingen of verzoeken die u naar ons als siteoperators stuurt. Een versleutelde verbinding ziet u in de adresbalk van de browser: i.p.v. 'http://' ziet u 'https://' en een hangslotsymbool in uw protocol.

Als de SSL of TLS-codering is ingeschakeld, kunnen de gegevens die u verstrekt aan ons niet door anderen worden gelezen.

Informatie, herroeping, intrekking

U hebt in het kader van de toepasselijke wetten te allen tijde het recht op vrije informatie over uw opgeslagen persoonlijke gegevens, hun oorsprong en ontvanger en het doel van de gegevensverwerking en indien nodig een recht op rectificatie, blokkering of verwijdering van dergelijke gegevens. U kunt contact opnemen met op elk gewenst moment, ook over verdere vragen over het onderwerp van persoonsgegevens via het adres opgegeven in de contactinformatie.

Verzet tegen promotionele e-mails

Het gebruik van de contactgegevens die zijn gepubliceerd in het kader van het pricacybeleid wordt hierbij tegengesproken voor het verzenden van niet uitdrukkelijk gevraagde reclame- en voorlichtingsmateriaal. De site exploitanten behouden uitdrukkelijk het recht om juridische stappen te nemen in het geval van ongevraagde promotionele informatie, zoals spam e-mails.

Gegevensverzameling op onze website

Cookies

De internet pagina's gebruiken zogenaamde cookies. Cookies kunnen geen schade toebrengen aan uw computer en bevatten geen virussen. Cookies dienen om ons aanbod gebruiksvriendelijke, effectiever en veiliger te maken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die zijn opgeslagen op uw computer door uw browser.

De meeste van de cookies die worden gebruikt door ons zijn zogenaamde "sessiecookies". Ze worden automatisch verwijderd na uw bezoek. Andere cookies blijven op uw apparaat staan totdat u ze verwijdert. Door deze cookies kunnen wij uw browser herkennen bij uw volgende bezoek.

U kunt uw browser zo instellen dat de cookies automatisch worden verwijderd wanneer u de browser sluit. U kan uw browser ook zo instellen dat u wordt gevraagd om het accepteren van cookies in te schakelen. Met het deactiveren van cookies, kan de functionaliteit van deze website worden beperkt.

Door u, gewenste cookies, die nodig zijn voor de uitvoering van het elektronische communicatieproces, of om bepaalde functies (bijvoorbeeld winkelenkar functie), verplicht zijn opgeslagen op basis van de wetgeving. De website-eigenaar kan een rechtmatig belang hebben bij het opslaan van cookies voor de technisch juiste en geoptimaliseerde levering van zijn diensten. Wat betreft andere cookies (bijvoorbeeld cookies om uw surfgedrag te analyseren) die worden opgeslagen, worden deze afzonderlijk behandeld in dit privacybeleid.

Server logboekbestanden

De aanbieder van de pagina's verzamelt automatisch en slaat informatie in zogenaamde server log-bestanden, die uw browser automatisch naar ons stuurt. Dit zijn:

  • Browsertype en browserversie
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Verwijzende URL
  • Host naam van de toegang tot computer
  • Tijd van de serveraanvraag
  • IP-adres

Een samenvoeging van deze gegevens met andere gegevensbronnen is niet gemaakt.

Grondslag voor de verwerking van gegevens voor de uitvoering van een contract of precontractuele maatregelen.

Contact formulier

Als u bij ons terecht komt via het contactformulier met een verzoek om informatie vanuit het opvraagvenster met inbegrip van de contactgegevens die door u worden opgegeven met het oog op de verwerking van het verzoek en voor het geval van aanvullende vragen worden door ons opgeslagen. Wij delen deze gegevens zonder uw toestemming niet.

De verwerking van de gegevens die worden ingevoerd in het contactformulier geschiedt uitsluitend op basis van uw toestemming. U kan deze toestemming te alle tijde intrekken. Dit kan door een informeel bericht via e-mail aan ons. De terugtrekking zal gebeuren zonder afbreuk te doen aan de rechtmatigheid van de gegevens tot de terugtrekking van de verrichte verwerkingen.

De gegevens die u in het contactformulier invoert blijven met uw toestemming bij ons opgeslagen, totdat u ons vraagt die te verwijderen, intrekken of het doel van de gegevensopslag is uitgeschakeld (bijvoorbeeld na verwerking van uw aanvraag). Dwingende rechtsbepalingen - bewaartermijnen in het bijzonder - blijven onaangetast.

Commentaar op deze website

Bij de commentaar-functie op deze pagina wordt de gebruikersnaam die u hebt geselecteerd opgeslagen naast uw commentaar op het moment van de opmerking, evenals uw e-mailadres.

Opslag van het IP-adres

Onze commentaar functie slaat de IP adressen op van mensen die opmerkingen schrijven. Omdat we opmerkingen aan onze kant vóór de release controleren, hebben we deze gegevens nodig om te kunnen reageren tegen de auteur in het geval van schendingen van het Gemeenschapsrecht zoals beledigingen of propaganda.

Opslagduur van de opmerkingen

De opmerkingen en de gerelateerde gegevens (bijvoorbeeld IP-adres) worden opgeslagen en blijven op onze website totdat de geannoteerde inhoud is verwijderd in hun geheel of opmerkingen om juridische redenen moeten worden verwijderd (bijvoorbeeld intimiderende opmerkingen).

Rechtsgrondslag

Opslaan van de reacties wordt gedaan op basis van uw toestemming. U kunt op elk gewenst moment een door u verleende toestemming intrekken. Dit is een informeel bericht via e-mail aan ons. De terugtrekking gebeurt zonder afbreuk te doen aan de rechtmatigheid van reeds bestaande gegevensverwerkingen.

4. Sociale media

Delen van inhoud via plugins (Facebook, Google +, Twitter, enz.)

De inhoud van onze sites kan conform de gegevensbescherming via sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Google +, enz. gedeeld worden. Deze pagina maakt gebruik van het veilig delen hulpmiddel van eRecht24. Dit instrument levert alleen het rechtstreekse contact tussen de netwerken en de gebruikers als de gebruikers actief op deze knop klikken.

Een automatische overdracht van gebruikersgegevens aan de operators van deze platformen gebeurt niet door dit hulpprogramma. Een gebruiker die op een van de sociale netwerken is aangemeld met behulp van de sociale knoppen van Facebook, Google+, Twitter, enz. krijgt . een venster waar de gebruiker de tekst kan bevestigen voordat hij verzendt.

Onze gebruikers kunnen inhoud delen privacy-conform in sociale netwerken, zonder dat volledige surfprofielen zijn gemaakt door de exploitanten van die netwerken.

Facebook plugin’s (like & share knop)

Op onze pagina’s zijn plug-ins van het sociale netwerk Facebook, aangeboden door Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Californië 94025, Verenigde Staten, geïntegreerd. De Facebook plug-ins herkent u aan het Facebook logo of de "like button" op onze site. Voor een overzicht van de Facebook- plug-ins zie: https://developers.facebook.com/docs/plugins/ .

Wanneer u onze site bezoekt, wordt via de plug-in een directe verbinding gemaakt tussen uw browser en de server van Facebook. Facebook krijgt hierdoor de informatie dat u onze pagina met uw IP-adres hebt bezocht. Wanneer u klikt op de Facebook "like-button" terwijl u bent ingelogd bij uw Facebook-account, kunt u de inhoud van onze pagina's aan uw Facebook profiel koppelen. Facebook kan uw bezoek aan onze pagina’s koppelen aan uw account. Wij zouden er graag op wijzen dat wij geen kennisgeving hebben ontvangen van de inhoud van de toegezonden gegevens en het gebruik ervan door Facebook. Meer informatie vindt u in de privacy policy van Facebook: https://nl-nl.facebook.com/policy.php .

Als u niet wenst dat Facebook uw bezoek aan onze site aan uw Facebook-account koppelt, log dan uit van uw Facebook-account.

Instagram-plugin

Functies van de service Instagram vindt u op onze pagina's. Deze functies worden aangeboden door de Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA opgenomen.

Als u bent ingelogd op uw Instagram-account, kunt u de inhoud van onze pagina's koppelen door te klikken op de knop Instagram met je Instagram profiel. Daardoor kan Instagram uw user-account koppelen aan uw bezoek onze pagina's. Wij willen erop wijzen dat wij geen kennis hebben ontvangen dat van het gebruik van de toegezonden gegevens door Instagram.

Meer informatie, zie de privacyverklaring van Instagram: https://instagram.com/about/legal/privacy/ .

5. De analyse-tools en reclame

Google AdWords en Google conversies

Deze site maakt gebruik van Google AdWords. AdWords is een online advertentieprogramma van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain view, CA 94043, Verenigde Staten ("Google").

In het kader van Google AdWords gebruiken we het zogenaamde bijhouden van conversies. Wanneer u klikt op een advertentie aangeleverd door Google wordt een cookie bijgehouden. Cookies zijn kleine tekstbestanden, die plaatst de internetbrowser op de computer van de gebruiker. Deze cookies verlopen na 30 dagen en bevatten geen persoonlijke identificatie van de gebruiker. Als de gebruiker bepaalde pagina's van deze website bezoekt en het cookie nog niet is velropen, weet Google dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en werd omgeleid naar deze pagina.

Elke Google AdWords-adverteerder krijgt een ander cookie. Deze cookies kunnen niet worden bijgehouden via de websites van de adverteerder. De gegevens die worden verzameld met behulp van de conversiecookie worden gebruikt voor het maken van de statistieken aan adverteerders die zich hebben aangemeld voor het bijhouden ervan om het totale aantal gebruikers te vinden die op hun advertentie hebben geklikt en werden doorgestuurd naar een pagina. U ontvangt alle informatie die de gebruiker persoonlijk kan identificeren. Wilt u niet deelnemen hieraan, kunt u bezwaar maken tegen dit gebruik, door onder gebruiksinsteellingen het bijhouden van Google cookies uit te schakelen. Uw gegevens worden dan niet bijgehouden in de statistieken.

"Conversiecookie" is opgeslagen op basis van de wetgeving. De website-eigenaar heeft een rechtmatig belang bij de analyse van het gedrag van de gebruiker, voor het optimaliseren van zijn website, evenals voor publiciteit.

Voor meer informatie over Google AdWords en Google en het bijhouden van cookies, zie het privacybeleid van Google: https://www.Google.be/policies/privacy/ .

U kunt uw browser zo instellen dat u tellkens de vraag krijgt of een cookie mag geplaatst worden of u kan ook het algemeen acepteren van cookies toestaan inschakelen. Met het deactiveren van cookiesk an de functionaliteit van deze website worden beperkt.

6. Nieuwsbrief

Wilt u op zich op de nieuwsbrief van de site abonneren, moeten we een e-mailadres en een naam hebben, waarmee we kunnen controleren dat u de eigenaar van het opgegeven e-mailadres bent en u het ermee eens bent de nieuwsbrief te ontvangen. Meer gegevens worden niet verzonden of worden alleen op vrijwillige basis verzameld. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het verzenden van de gevraagde informatie en maken deze niet aan derden bekend.

De verwerking van de gegevens die worden ingevoerd bij het invullen van het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief geschiedt uitsluitend op basis van uw toestemming. U kunt deze instemming met de opslag van de gegevens, het e-mailadres, alsmede het gebruik ervan voor de levering van de nieuwsbrief via de link "uitschrijven" in de nieuwsbrief te allen tijde herroepen. De terugtrekking gaat onmiddellijk in zonder afbreuk te doen aan de rechtmatigheid van reeds bestaande gegevensverwerkingen

De gegevens die door u zijn opgeslagen met het oog op de nieuwsbrief worden verwijderd na de uitschrijving van de nieuwsbrief. Gegevens die zijn opgeslagen voor andere doeleinden (zoals e-mailadressen van het ledengebied) blijven onaangetast.

7. Plug-ins en gereedschappen

YouTube

Onze site maakt gebruik van plug-ins, waaronder YouTube Exploitant van deze website is YouTube, LLC, 901 cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Wanneer u ieder van onze sites uitgerust met een plug-in voor YouTube bezoekt, wordt verbinding met de servers van YouTube is gemaakt. Hier is het de YouTube-server die op de hoogte is dat u onze pagina's hebt bezocht.

Als u bent aangemeld bij uw YouTube-account, staat u toe dat YouTube uw surfgedrag rechtstreeks te associëert met uw persoonlijk profiel. U kunt dit voorkomen door uit te loggen van uw YouTube-account.

Het gebruik van YouTube is in het belang van een aantrekkelijke vertegenwoordiging van onze online aanbiedingen.

Meer informatie over het omgaan met gegevens van de gebruiker, vindt u in de verklaring van de bescherming van gegevens van YouTube op: https://www.Google.be/intl/nl/policies/privacy  .

Google Web fonts

Deze site maakt gebruik van zogenaamde weblettertypes, die worden geleverd door Google voor de uniforme weergave van lettertypes. Wanneer u naar een pagina gaat, laadt uw browser de vereiste weblettertypes in uw browsercache om tekst en lettertypes correct weer te geven.

Voor dit doel dient de door u gebruikte browser verbinding met de servers van Google te maken. Google realiseert dat onze website toegankelijk is via uw IP-adres. Het gebruik van Google Web fonts wordt gedaan in het belang van een uniforme en aantrekkelijke presentatie van onze website.

Als uw browser weblettertypen niet ondersteunt, wordt een standaard-lettertype gebruikt door uw computer.

Voor meer informatie over Google Web fonts https://developers.Google.com/fonts/FAQ en het privacybeleid van Google: https://www.Google.com/policies/privacy/ .

Google maps

Via een API, maakt deze site gebruik van de service van de kaarten van Google maps. Provider is Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, mountain view, CA 94043, USA.

Voor het gebruik van de functies van Google maps, is het noodzakelijk om uw IP-adres op te slaan. Deze informatie is meestal verzonden naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. De aanbieder van deze site heeft geen invloed op de overdracht van deze gegevens.

Het gebruik van Google maps is in het belang van een aantrekkelijke weergave van onze online aanbiedingen en een gemakkelijke routebeschrijving van de locatie op de website te plaatsen. 

Meer informatie over de behandeling van gebruikersgegevens kan worden gevonden in het privacybeleid van Google: https://www.Google.be/intl/nl/policies/privacy/ .

erecht24 siegel datenschutzerklaerung blau

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze website volgens de verordering (EU) 2016/679 (AVG), als dienstverleners zijn wij niet verplicht om permanent toezicht te houden op ingediende of opgeslagen informatie of om te zoeken naar bewijzen die duiden op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om de informatie te verwijderen of te blokkeren van het gebruik van informatie blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke schending van het recht. Illegale inhoud zal onmiddellijk op het moment dat we kennis ervan krijgen worden verwijderd.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe derde websites. Wij hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen we die inhoud niet garanderen. Providers of beheerders van de gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gekoppelde websites zijn geverifieerd voor mogelijke schendingen van het recht ten tijde van de oprichting van de link. Illegale inhoud was niet gedetecteerd op het moment van de koppeling. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte websites wordt niet opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er van een schending van het recht sprake is. Illegale schakels zullen onmiddellijk op het moment dat we kennis ervan krijgen worden verwijderd.

Copyright

De inhoud gemaakt door de site exploitanten op deze pagina's is onderworpen aan het auteursrecht. De reproductie, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, zijn de copyright rechten gerespecteerd van de derde partij, in het bijzonder. Als u zich bewust zou zijn van een schending van het auteursrecht, vragen wij u om een bericht te sturen. Wanneer u zich bewust bent van schendingen, gelieve ons te contacteren. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.

erecht24-siegel-disclaimer-blau